Telekom je izgubil 40 milijonov

Lidia Glavina je v nadzornem svetu Telekoma že dva meseca in še ni izvedla forenzične revizije poslovanja Telekoma in Planet TV.

Lidia Glavina ni izvedla revizije upravičenosti izvensodnih sporazumov in ne revizije upravičenosti plačil svetovalcem pri prodaji Telekoma.

Takoj je potrebno ugotoviti, kam je odtekel državni denar.

In kaznovati odgovorne za veliko izgubo.

Lidia Glavina je opustila nadzor in ne ukrepa zaradi odtekanja državnega denarja proti Rudolfu Skobetu in Alešu Aberšku.

S tem ko Lidia Glavina ne zamenja odgovornih za izgube, jih drži v odvisnosti, da so pripravljeni dodeliti Telekomove posle pisarni Cararjeve zasebne prijateljice Mojce Stropnik.

Tako bo Miro Cerar s pomočjo Lidie Glavina, zagotovil državni denar svoji zasebni prijateljici Mojci Stropnik.

Zato Miro Cerar ne ukrepa in ne sproži zamenjave nadzornikov in uprave SDH, zaradi samoimenovanja Lidie Glavina v Telekom in Nade Drobne Popović v Petrol.

To je konkreten primer držanja posameznikov v odvisnosti in odtekanja denarja iz državnih podjetij.

SDH ki ga vodi Lidia Glavina, je 100% lastnik državnih bank in ima vse formalne vzvode za forenzične revizije v bankah in ukrepanje proti odgovornim za bančno luknjo.

Lidia Glavina je zasebna prijateljica Mateja Narata in Borisa Zakrajška in ni sprožila nobene forenzične revizije v državnih bankah.

Bančni kriminal bo zastaral.

Lidia Glavina je imenovala zasebnega prijatelja Viktorja Markežiča člana SMC, za prokurista Hotelov Bernardin, samo sebe pa v nadzorni svet Telekoma.

Aleš Aberšek je prej vodil Savo, kjer dela Matej Narat, ki je kot Borut Jamnik član društva YES.

Matej Narat je zasebno povezan z Barbaro Smolnikar in Lidio Glavina.

Lidia Glavina ima rada diamante.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja